Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaiden pyynnöstä verkkosovelluksia. Kehitystyökaluja joita käytämme mm. Ruby on Rails, PHP, Perl, MySQL.

verkkokaupat

Verkkokauppojen avulla pienet yritykset saavat helpon rajapinnan ostopotentiaalisiin asiakkaisiin. Toteutamme pienille sekä keskisuurille yrityksille verkkokauppoja, joiden ylläpidettävyys on helppoa. Tehosta myyntiäsi – riko kansalliset rajat – menesty.

kuvagalleriat

Kuvagallerian tulee olla helppokäyttöinen ja näyttävä. Voimme räätälöidä ratkaisun juuri yrityksellenne sopivaksi. Oli kyseessä vaatemalliston tai arkkitehtitoimiston pohjapiirrustusten esittämisestä – me tiedämme miten se saadaan näyttämään hyvältä ja tuntumaan käyttäjälle mielyttävältä. Ota yhteyttä myyntiimme ja teemme sinulle tarjouksen!

ryhmätyökalut

Ryhmätyökalujen käytön sekä toteutuksen konsultoinnissa autamme mielellämme. Käsittelemme kaikki tarjouspyynnöt asiakaskohtaisesti, ja pyrimme löytämään soveliaimman ratkaisun kollaboratiivisen työilmapiirin tehostamiseen. Ryhmätyökaluihin lukeutuvat mm. blogit sekä wikit.

Sosiaalinen verkko

Tunnetko sosiaalisen median mahdollisuudet oppimisen edistämisessä? Aukeavatko sinulle käsitteet blogi, wiki, web 2.0, yhteisöllinen sisällöntuotanto, RSS, folksonomy, tagcloud, mashing?

Sosiaalinen media tunnetaan monilla nimillä: sosiaalinen verkko (social web), web 2.0, yhteisöllinen verkko… Monista mainosnimistä huolimatta on kyse yhdestä ja samasta perustavasta muutoksesta – netti on muuttumassa pelkästä julkaisujärjestelmästä paikaksi, jossa yksilöt voivat muodostaa yhteisöjä ja yhdessä tuottaa sisältöä. Tämän muutoksen merkitys koulutukselle ei ole vähäinen: sen lisäksi, että nykyisten opiskelijoiden on tulevaisuudessa itse pärjättävä sosiaalisen webin kiemuroissa (sillä kaikki aikaansa seuraavat yhtiöt blogaavat jo kilvan), voidaan myös uusia opiskelumuotoja ottaa käyttöön tekniikan nyt kypsyttyä.

Idoneus Solutionsilla on suuri kunnia toimia Dicole Oy:n kanssa yhteistyössä, rajoja rikkovan uuden ajatustavan aallonharjalla. Dicole Oy on 1999 perustettu uuden webin Suomalaisia edelläkävijöitä. Dicole Knowledge Work Environmentin niittämä kunnioitus yritysmaailmassa on ansaittua! Tietotaidon jakaminen yhteisöjen sisällä on tehokasta, nopeaa ja tuottavaa.