Social puu

Brändäyksellä tarkoitetaan selkeää, yrityksen tai yhteisön linjaa seuraavan kaavan muodostamista – Yleensä markkinointimielessä. Brändätessä tuoteperheelle, tai yritykselle itsessään haetaan selkeetä imagoa, jonka avulla edesautetaan tuotteen / yrityksen muistettavuus mediassa, julkisessa tietoudessa jne. Esimerkkinä Mercedes-Benz ja kolmisakarainen tähti, tai Nike ja maailmassa tunnetuksi tullutta “swoosh” -logoa.

Uuden tuotteen / yrityksen brändääminen on haasteellista. Mitkä ovat huomioon otettavia vahvuuksia, joita tuote edustaa. Uniikki kokonaisvaikutelma joka muistuu mieleen kerta toisensa jälkeen. Brändin sisään voidaan leipoa logoja, sloganeja, väriyhdistelmiä, ilmeitä, ihmisiä.. mitä tahansa. Idearikkaimmat ja yksilöllisimmät brändit muistetaan vielä vuosien kuluttua ja saavuttavat parhaimassa tapauksessa jopa kultti-statuksen. Kukapa unohtaisi esimerkiksi 70-luvun kukkamuodin ja hippien rauhansymbolin -Brändäystä sekin!

Painografiikka

käyntikortit

Käyntikortti, liikkuvan ihmisen ässä hihassa. Asiallinen käyntikortti huokuu itsevarmuutta, tasapainosuutta ja ammattitaitoa. Suunnittelemme kaikki käyntikortit asiakkaan lähtökohdasta katsoen, valmiita pohjia emme käytä. Jokainen suunnittelemamme käyntikorttisarja on uniikki ja työn laatua valvomme kunnes kortit ovat turvallisesti toimitettu painotaloon. Käytämme painotaloina Suomen maineikkaimpia ja ansioituneimpia yrityksiä, joiden ammattitaito tyydyttää vaativimmankin pyynnön.

Suunnittelu suoritetaan vedoksina, jotka esitetään asiakkaalle hyväksyntää varten. Valitsemanne painotalo toimittaa designer kortit suoraan toimistollesi tai kotiisi. Ei enää anteeksipyyteleviä leikeltyjä lappusia, ansaitset parempaa! Design korttien suunnitteluhinnat alk. 140,00 € (alv 0%).

Ota yhteyttä heti myyntiimme ja tuotteistamme brändisi kortille, jota ei tarvitse julkisesti hävetä!

Logot

Toteutamme asiakkaillemme yrityslogoja. Yrityslogolla tarkoitetaan yritystä kuvastavaa, useimmiten tavaramerkkinä rekisteröityä, kuvaa ja/tai tekstiä sisältävää logoa jolla asiakkaamme markkinoivat omaa yritystään. Olemme brändäyksen ja logosuunnittelun ammattilaisia, joiden käsissä syntyvät niin vektori kuin rasteripohjaiset kuvat.

Asiakkaille tuotetaan vedokset logoista, jotka esitetään ja viimeistellään ennen myyntitapahtumaa. Idoneus Solutions luovuttaa käyttö-oikeudet asiakkaille ostotapahtuman tapahduttua. Logopakettimme sisältää kymmenen eri muotoista ja kokoista yrityslogoa ja toimitamme jokaisen logopaketin mukana käyttö-ohjeet eri formaateille. Käyttö-ohje on helppo lähettää mukana vaikkapa painotaloon referenssinä, jotta värit ja sommittelut saadaan tulostettua oikein. Yrityslogojen hinnat alk. 100,00 € (alv. 0%).