Olemme eilen julkaisseet virallisesti Invoiced verkkolaskutuspalvelun yrityksille.

Invoicedin tarkoituksena on karsia materiaali-, työ- sekä käsittelykustannuksia laskujen osalta, sekä nopeuttaa laskusta syntyvää kommunikointia laskuttajan sekä ostajan osalta. Laskukutsujen lähettäminen sähköpostitse suoraan asiakkaalle on vaivaton tapa hyväksyttää lasku. Näinollen laskua ei tarvitse tarpeettomasti lähettää paperimuodossa katoamaan paperipinon pohjalle kenenkään pöydälle. Lasku on saatavissa aina eräpäivään asti palvelusta. Seuraavassa muutamia vastauksia kysyttyihin kysymyksiin.

Tarkoitatteko, että laskuni ovat julkisesti kaikkien saatavilla netissä? -Ei missään nimessä. Edes laskuttaja ei pääse katsomaan asiakaallensa lähettämäänsä laskun esikatselua, jossa lasku voidaan hyväksyä tai hylätä. Olemme ajatelleet molempien yksityisyyttä. Sähköpostikutsu Invoiced palveluun laskuun sisältää salausavaimen, jonka vain vastaanottaja saa. Laskua pääsee vain katsomaan tällä salausavaimella. Salausavainta ei lähetetä palvelusta missään vaiheessa laskuttajalle, eikä kenellekkään muulle.

Jäävätkö tiedot näkyviin hakukoneille? -Ei! Hakukoneet eivät löydä laskujasi, salausavaimen arvaus ei kuulu hakukonerobotin tehtäviin, eikä sellaisesta ole pelkoa. Salausavaimemme on uniikki jokaiselle luodulle laskulle ja mahdollisia yhdistelmiä salausavaimelle on 2160, joka on riittävä takaamaan taatun yksityisyyden. Lisäksi lasku poistuu automaattisesti sen eräännyttyä tai asiakkaan sen hylätessä.

Kerätäänkö laskuistani jotain statistiikkaa? -Ei. Emme ole kiinnostuneita ketä laskutat ja mitä laskutat. Voimme jäädyttää tilin, mikäli saamme tietoomme asiakkailtasi, että palvelua käytetään väärin. Muuten emme valvo, emmekä kerää statistiikkaa.

Olen nähnyt, että Google-Analytics skripti kerää kävijätilastoja Invoiced.org:issa. -Kyllä, pitää paikkaansa, mutta kun kirjaudut palveluun, emme kerää kävijätilastoa. Haluamme säilyttää yksityisyyden kaikille palvelussa.

Miten voin luottaa teidän palveluunne? -Hoidamme oman laskutuksen Invoicedilla, joten omat intressimme ovat palvelun toiminnallisuuden takaaminen.

Ovatko tietoni turvassa? -Kopioimme päivittäin usean kerran laskutiedot varmuuskopioille ja lisäksi tarjoamme mahdollisuutta itse ottaa palvelusta varmuuskopioita. Voit kopioida ilmaiseksi laskusi PDF-dokumentteina ja arkistoida ne valitsemallasi tavalla. Tiedon hajauttaminen on tärkeää sen säilyvyyden varmistamiseksi. Kysynkin Sinulta, mitä jos tällä hetkellä olevat laskutustiedot katoavat kovalevyltäsi? Onko Sinulla varmuuskopiot jokaisesta laskusta.

Pysyykö laskutuspalvelu ilmaisena jatkossa? – Sen lupaan, että niin kauan kuin Invoiced on Idoneus Solutionsin hallinnoitavissa, se pysyy ilmaisena perusominaisuuksiltaan. Tämä on Invoicedin tärkeimpiä arvoja, enkä niistä aio luopua.

Invoiced julkaistu